2017. április 11., kedd

Epilogue - Family

*2 év múlva* 

Mikor felébredtek az éjszaka közepén, Harry még nyugdtan szuszog mellettem. Leszállok a kórházi ágyról és a mosdó felé indulok, de megérzem, hogy valami folyik végig a lábamon. Feljebb húzom a ruha szélét, de nem látok semmit a nagy hasamtól. Visszamegyek az ágy mellé és megnyomom a vészhívót. Egy nővér azonnal be is siet hozzám.
-Azt hiszem ki akar bújni. -vissza fektet az ágyba, majd felcsatol egy nagy műszerre, ami kimutatja az állapotom, majd kimegy, mondván, amíg kitágulok az eltart egy darabig. Azt sem nézte jó szemmel, hogy Harry mellettem alszik, de miután az nem volt hajlandó eleget tenni a kérésnek, hagyták, hogy maradjon. 
-Harry! Babe! Ébredj! -lassan nyitja ki a két gyönyörű szemét, majd megkérdezi:
-Baj van?
-Nem. Ki akar jönni a pici.
-Tényleg?!?
-Igen. -és három órával később kora hajnalban megszületett ami aprócska fiunk, Dean Axel Styles.
-Harry? Szólsz a többieknek? -kérdeztem, mikor már tisztán, fáradtan, de boldogan ültem az ágyban, kezemben a kicsivel, hátulról pedig Harry karolt át. 
-Persze. -küldött mindenkinek egy körüzenetet, remélhetőleg valaki felébred rá és felkelti a többieket. Ez valószínűleg így is lett, mert pontosan 4 perccel később rögtön érkezett is egy videóhívás Louis-tól. Mikor Harry elhúzta a zöld kis ikont még csak maga elé tartotta a kamerát. 
-Hol van?! -jött a hang a másik oldalról és egyszerre jelent meg az összes arc a képernyőnkönk. -Mutassátok már! -kiabált bele Jax és Zayn egyszerre. 
-Mindenki megvan?
-Igen!
-Akkor bemutatom nektek Dean Axel Styles-t. -mondta és elénk rakta a telefonját. Hatalmas hangzavar kerekedett a vonalon túl, mire a pici nyöszörögni kezdett, majd ránk nézett a két hatalmas kék szemével. Végül sírásban tört ki, amiért nem tartott sokáig a beszélgetés, mert meg kellett etetnem. A kis csipet csapatunk pedig másnak zsúfolásig megtelítette a kis szobát csak hogy láthassa. Boldog voltam, mert mindenki ott volt aki számított és az évek során nagyon sok közös emléket szereztünk, jót és rosszat egyaránt, de a két család mostnár tökéletesen egybegabalyodva folytatja tovább életét. 



-------------------------------------------------
Nagyon köszönjük, hogy követtétek a történetet, olvastátok, kommenteltetek!
Nagyon hálásak vagyunk a 26K megtekintésért!

2 megjegyzés: